Termeni si Conditii

SC SUSPENSIONS SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe PNEUMATICS.RO. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC SUSPENSIONS SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. 

De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe PNEUMATICS.RO, pot fi modificate de catre SC SUSPENSIONS SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC SUSPENSIONS SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. 

Promotiile/ofertele prezente pe PNEUMATICS.RO sunt valabile in limita stocului disponibil.

PNEUMATICS.RO poate contine si link-uri catre alte site-uri. SC SUSPENSIONS SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. 

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

Refuzarea unei comenzi.

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca: - nu avem pe stoc produsul comandat - plata dumneavoastra nu a fost finalizata.A fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului - nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...). O comanda depusa pe site-ul PNEUMATICS.RO are statusul initial plasata si va fi valida dupa confirmarea ca produsele exista in stoc sau la furnizor, nici o comanda nu este eligibila daca nu este confirmata.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC SUSPENSIONS SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de PNEUMATICS.RO:

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC SUSPENSIONS SRL-D. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC SUSPENSIONS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data primiri produselor.

 Pentru produsele achizitionate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate

SC SUSPENSIONS SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. 

Dupa perioada de 30 zile calendaristice, produsele nu mai pot fi returnate

Condiții specifice pentru returul produselor vandute si livrate de PNEUMATICS.RO

Computere (laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare), telefoane fixe și sisteme de teleconferință, telefoane mobile, tablete, eBook readere și accesorii, sisteme de navigatie GPS, imprimante, scanere, consumabile, Electrocasnice și aparate mici, TV, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare și accesorii, rețelistică și produse de supraveghere, componente PC și periferice PC, aparate foto, camere video & sport si accesorii, telescoape și optică, console, produse pentru bucătărie și servire, Sport si activitati in aer liber, Petshop, jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide, produse pentru curatenie si intretinere, servere si componente servere, produse pentru îngrijirea personală, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intimă și produse pentru igiena dentară

Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să poată fi adus la software-ul inițial.

Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Nu se acceptă returul produselor cosmetice sau de ingrijire personala dacă au fost utilizate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

Fashion: Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Garantia Produselor

Toate produsele vandute de PNEUMATICS.RO beneficeaza de garantie, termenul de garantie difera de la un produs la altul.

Livrare si Plata

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid, Fan Courier sau Urgent Cargus costul transportului fiind de 25 lei pentru coletele de pana la 10 kilograme, fiecare kilogram in plus taxandu-se cu 1 leu/kg*.

PNEUMATICS.RO ofera transport GRATUIT in toata tara pentru orice comanda mai mare de 599 lei in limita a 10 kg in aria de acoperire a firmelor de curierat Fan Courier si Urgent Cargus

Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 leu/kg fara TVA

 Ramburs

Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

Plata prin Card

Online pe site-ul PNEUMATICS.RO

Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

Te așteptăm să fii alături de noi!

Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi oferte speciale
promoții și alte informații utile.